..K.A.T.eřina..
Anotace: ..všem ostatním Kačenkám se předem omlouvám..potřebovala jsem ze sebe dostat tu negativní energii..a básně jsou nejlepší ventilace :o))
Tam, kde teskně skučí meluzína
v pravidlech, co nazvat se daj´“jiná“
žije troska sobecká a líná
mrchožroutka jménem K.A.T.eřina..
Pohledem svým hlavy lačně stíná
neřeší, zda nevinná či vinná
zvenku glanc a uvnitř samá špína
to je kráska jménem K.A.T.eřina..
V přívlastku jí svědčí cikánština
mysli dění značně vyhasíná
celkově se zdá být do lacina
ta, která si říká K.A.T.eřina..
Zlostí často v obličeji siná
daleka jí práce nebo dřina
místo srdce snad jen plastelína
to má v nitru madam K.A.T.eřina..
Přečteno 412x
Tipy 22
Poslední tipující: Pevya, Holis, Hančí, el viento, Štěpina G, Bíša, okapovaroura, Myrja, Psavec, Iva Borecká, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)