Stejně jako růženec, má i tvoje báseň svoje posvátná tajemství ;-)
20.08.2008 21:01:00 | Chancer
Tak, jako korálek v růženci asi i každý verš v této básni má svůj úkol. Ale je to těžká, těžká látka, i když ten závěr je jasný a samozřejmě pravdivý. Ale jen, přesunul bych-li čárku za růžencem za začnem, už jen tato změna mění význam. Takže, je to fakt těžká látka.
18.08.2008 22:45:00 | Blazius
Tvá slova, to je čistý křišťál průzračné vody, nádherné...* Děkuju.
18.08.2008 22:33:00 | Iva Borecká