Na nebi pán Bůh pase beránky...
Na nebi pán Bůh pase beránky
já křičím Tvé jméno do dálky,
dřív než nás zahalí červánky
budu své srdce proklínat
Na nebi pán Bůh si pohrál s barvami
lehnout si na chvíli do trávy
a doufat že je vše před námi
co víc si nyní mohu přát
Na nebi pán Bůh poztrácel hvězdice
stejných jako já znáš tisíce
možná víc hříšná než světice
zas budu bez Tebe usínat
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, el viento, okapovaroura
Komentáře (2)
Komentujících (2)