Anotace: Ze života každého, kdo není spokojen se svou váhou, se svými rozhodnutími...
Čokoládě neodolám
ale z ní to přece jenom nemám
bude to ta psychika
co se těžko rozdýchá.
Jak říkají doktoři,když neví co s tím: Musíte si zvyknout a smířit se s tím.
21.08.2008 21:52:00 | s.e.n
Moc se mi líbí Tvé slovní obraty, umíš si krásně pohrát :o))..a ať jde o váhu či činy, budou pro náš vždycky oříškem ..
20.08.2008 12:16:00 | labuť
...asi nadváha ční nad všemi problémy, když jsme si jí tak všichni všimli...nakonec, je to dobře, že ustoupilo do pozadí to horší...chceme být hezcí a štíhlí... :-)))
20.08.2008 10:32:00 | Lota
Jé, to je legrační, já jen lidská rozhodování připodobnila k nadváze... a teď, když to čtu, tak to fakt vypadá, že je to jen o ní...
Břišíme problémům - znamená, že se neumíme včas a správně rozhodnout v některých životních situacích... a naše laxnost, strach a nechání věcem volný průběh často způsobuje psychosomaticky větší bříško... ;-)
I roboti prý o tom vědí SVÝ... :-)
20.08.2008 10:08:00 | Levandule
mám kamarada, uz je to starsi chlap, celkem korpulentni a ten, kdyz si z nej nekdo dela srandu tak rika " čoveče, co bys chtěl, jsem 17 let ženatej, to je sražená lítost " :-))
je fakt, že jeho žená je pekna čůza...
ale já tem svejm rikam normalne špeky :)
20.08.2008 09:25:00 | saddova