stáhnutý v křesle, křeslo v rohu...
Anotace: taková rýmovačka o ničem...
stáhnutý v křesle
křeslo v rohu
kdo ví za co
vlastně mohu
dám nohu přes nohu
trochu se sunu
pomalu počítám
konečnou sumu
pomalu počítám
tiše a skromně
v sobě pročítám
prohlížím drobné
možná že brzo je
v tomhletom věku
vzdávat se naděje
lézti pod deku
stáhnutý v křesle
křeslo v rohu
vyskočím na nohy
to ještě svedu
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, okapovaroura, maliska, ludmil, Marfuša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)