rozjímání
Anotace: ..v krajině známé..
Barevné bochánky
cestičky krájí,
v krajině jež Tebou voní,
v tváři tak laskavé
rumněnce zrají,
z jeřabin tak jako loni,
sluníčka na polích
hlavu si točí,
kde jenom jitřenka hřeje,
tak jako hřeje mne
pohled tvých očí,
s Tebou jen..
..dušička má se směje...
Přečteno 330x
Tipy 10
Poslední tipující: okapovaroura, Holis, labuť, ludmil, saddova, Bíša, denebrin, danaska
Komentáře (1)
Komentujících (1)