ozvena
prší mi v duši
či sa to sluší?
pred sebou stáť
nebáť sa? báť?
aj zvnútra nahá
myšlienky vraha
hlava je zmučená
a ja som bez mena
len túžby pominú
a svoju nevinu
pred tebou obhájim
z pocitov stúpa dym
tak ako vyhorím
širokým nádvorím
nesie sa ozvena
sama som... stratená
bolesťou hnaná
z nového rána
opäť sa narodím
pre novú lásku
novú bolesť
nový rým
Přečteno 367x
Tipy 24
Poslední tipující: Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva, el viento, WAYWARD, Vampiric.Angel, jedam, lapi, Myrja, enigman, okapovaroura, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)