Anotace: Jsem znamení Váha.
Nejsou Váhy taky trochu schízáci jako Blíženci? To já jen tak na okraj... jinak líbí moc, můj bráška je taky Váha:)
24.08.2008 12:48:00 | Grafomanická MIA
Váhy dokážou odhalit podvod, neupřímnost a lest. Jsou citlivé a umí se vcítit do druhých, jsou diplomaté ... zde jsem se našla, v této básence jsem to já :o)
24.08.2008 12:22:00 | NikitaNikaT.
Ano, myslela jsem si ze jsi vaha, citlivy a hodny, je to tak, jak pisi kamaradi. Moc pekne napsano, libi se mi.
22.08.2008 18:04:00 | carodejka
"staví zdi,
urovná války"
aby brzy bolet přestal.. ;)
22.08.2008 12:37:00 | Zamilovaná do nezamilované doby