Anotace: ****
občas cítím opravdu silnou nenávist ke svým lítacím touhám... ale utopit se mi je taky nikdy nadobro nepodařilo...
08.09.2008 12:11:00 | Trdlo
no tahle teda taky není z nejveselejších ale je tam naděje... možná sou ty potřeby lehoulinký a ve vodě se vznáší... s deštěm bude víc vody, bude stoupat a studna se naplní a ty na všechno dosáhneš... a čaj se dá ohřát - a ani studený vlastně nevadí, osvěží, zažene žízeň a pak bude čas i prázdný hrnek pro čerstvý horký voňavý čaj... :o)
24.08.2008 19:14:00 | hanele m.