Anotace: ..............
Super typ a nejen pro to, že jsem lev, ale tato báseň se mi z tvých básní zvěrokruhu líbí nejvíc. Lva jsi poměrně dobře vystihl.
Azazen
30.10.2008 12:44:00 | Azazen
Já myslím, že né všichni lvi jsou arogantní.. Sama jsem lev a tuto vlastnos u mě zatím nikdo nevypozoroval.. Moc hezká básnička, moc se mi líbí tvůj styl psaní! :-)
29.10.2008 12:08:00 | Castiza
Krásně jsi to vystihl! Sama jsem lev, a trošku sebestředně připouštím, že jsi mi chvílemi i polechtal ego :) děkuji!
29.09.2008 17:47:00 | Puck
Tak ta poslední sloka na Lvy sedí jako na míru;) A jsou fakt dost arogantní, ale když to mají do vínku dáno hvězdami, tak co se dá dělat.
24.08.2008 12:51:00 | Grafomanická MIA
Moc hezký. Hlavně obraty...červené růže ambicí...pyšné prokletí...se mi líbí.
24.08.2008 10:53:00 | LauraKošinová