Výlet do krajiny nesplněných přání
Anotace: Kolikrát jsme v životě něco promarnili..
Krajina příslibů změněných v prach.
Kolik je planých slibů k mání
na cestě životem, kde útočil strach?
Ve stínu lesa plazí se prozíravé trní,
kde sejdeš, tam v houští hrozí ti krach.
Některý kořen možná je bludný,
ve skalních výšinách vyčkává závrať anebo zášť.
Co můžeš jen spatřit v útrobách hluboké studny?
Tlustá žába tam sedí ti na prameni citových ztrát!
Ach všechny ty city nevyřčené,
odpadem zanesené bobtnají tam.
Nepřejí lásce bezejmenné,
krčí se schované v tmách.
Přeji si proběhnout krajinou toužení,
jednou zas nemyslet na návrat!
Zatajit dech při skoku z vlastního vězení,
ledovou vodou oživit odvahu sám sebe dát.
Přečteno 372x
Tipy 20
Poslední tipující: kikis, Holis, Triffid Kolbe, piťura, Pája Black, ficule, el viento, WAYWARD, Marfuša, okapovaroura, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)