Uzavřená v realitě
Anotace: tak se asi cítím......:(
Uzavřená v realitě
Dívám se z okna ven...
Prší...
Chci se podívat na tvou fotku...
Ale lehla popelem.
Nechci se dívat zpět,
hrabat se v minulosti.
Musím...
Je to k zlosti...nedokážu se toho zbavit.
Mám v hlavě velkej zmatek...
Ale nikdo mi nepomůže...
Pláču...
Ani nevím proč...
Ptám se sama sebe...tak Proč???
Tápu, hledám odpověď,
ale v hlavě mám pusto, prázdno...
odcházím...do světa fantazie...
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, jedam, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)