Život v přesýpacích hodinách
Věci pomíjivé
čas odvál do dáli
Ručičky utekly zase kus dopředu
Jak je to líbivé
že my zde zůstali
prozatím
Tak jako písek
sype se v hodinách
tak se i vzpomínky navzájem překryjí
Však žádný kousek
ukrytý v hlubinách
neztratím
Život si cestuje
dolů a nahoru
Smutek i radost častí jsou hosté
To co nás spojuje
vášnivě miluju
srdcem
Jen rukou postrčím
dvěře otevřené
a oba pozvu dál usednout ke stolu
Hodiny otočím
Spolu se smějeme
věcem
Přečteno 296x
Tipy 14
Poslední tipující: myší královna, Sigurd II., Squat_the_world, labuť, Iva Borecká, j.c., Romana Šamanka Ladyloba, Cizinka, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)