Anotace: ............
dneska mi někdo řekl... "ses divnej strelec.. uprimnost nade vse".. hned jsem si na tebe musela vzpomenout:))
20.09.2008 14:24:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Mě zatím připadá nejpoetičtější ze všech znamenitovytých a znamenitých básní tady cos psal. Možná to je tím, že jsem sama Střelec:)
"Zákonů ochránce" - to sedí, třikrát týdně mi ušima prolézají právnické poučky v hodinách práva:D
"Z jednoho dobrodružství do dalšího šílenství" - čteš mi myšlenky:)
27.08.2008 17:27:00 | Grafomanická MIA
Střelci jsou relativně dobré znamení, jsou starostlivý, přátelští, obětavý a sem tam diplomatičtí ... jen má myšlenka, několik střelců znám a jsou to skvělí lidé.
26.08.2008 06:31:00 | NikitaNikaT.
Mozna to tak nejak je, divam se na hvezdy kdyz jsou na obloze a vesmir mam rada, basnicka je moc opekna.
26.08.2008 01:03:00 | carodejka