O dívce
Anotace: Snad takhle neskončím...
Mladá krásná dívka,
špatné zkušenosti s kluky.
Padající kapky slz.
Beznaděj. Ztráta víry.
Zoufalost. Úzkost.
Strach, že už se to nezmění.
Nešťastná zamilovanost a
pak už jen chlad.
Chlad v srdci.
Smutná panna skočila.
Padala. Dopadla.
Umřela.
Konec trápení.
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, evy
Komentáře (3)
Komentujících (3)