Svědomí
Buď je v háji vše, nebo nic.
Co k tomu ještě říct?
Vždy zvažte co děláte,
páš za všechno pak pykáte...
-a někdy dost těžce-
-a nejhorší je svědomí-
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk, kleopatra.sedma
Komentáře (2)
Komentujících (2)