Anotace: ...nevím co to je...
hmm...je to zvláštní...buď máš víc lásek, nebo mnohoslov pro jednu:-) každopádně ty vztahy jsou složité:-) což ovšem nic nemění na tom, že TAHLE se mi líbí:-)
29.10.2008 11:29:00 | Lady Carmila
marně se snažím porozumět tomu, zda-li v tvém životě ještě hraju onu roli, či místo "tvé lásky" vystřídala jiná...
30.08.2008 15:57:00 | 0-0
Zajímavá básenka, má to myšleku, ST! za obsah a vyjádřené pocity. Asik tuším, jak se cítíš ...
29.08.2008 15:45:00 | NikitaNikaT.