Při večeru..
Bdím pod černoucí tmou,
tam, kde myšlenky dál plynou,
sny nehynou,
neusínám, se zrakem upřeným - asi -
vypadaly mi všechny vlasy,
hrůzou - slyším je -
opět ty hlasy!
zaskřípe skříň, pohne se stůl,
nevěřím v průvan - který se tu prohání -
snad zlé duchy vyhání,
kdo ví - do očí táhne mi průvan -
slza za slzou smáčí kytky na povlečení,
je to sen a nebo není?
( prosím vodu )
byly tam a už nejsou,
černý šál zahaluje okolí,
myslí, že - vzpomínky nebolí -
ani nevím jestli se mýlí (???)
tak dejte mi ještě chvíli,
- uvědomit si -
hvězdy i měsíc stále svítí,
až zmoudřím, rozkvete - táámto - kvítí,
týden
měsíc
rok
roky
- Uvadlo -
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Morgenstern, Holis, Lenullinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)