NATRUC
Anotace: Věnované Kolínské festivalové sobotní noci a ...
Možná jen tak na truc
všem svým káravým myšlenkám
chci dneska věřit tvým slovům
hozeným jen tak do větru
a nechat si jimi cuchat vlasy
Neznáme se od někud?
Ano..
Možná z toho vlaku
ve kterém jsem zapomněla rozum
a mávala mu k odjezdu..
Asi taky jen tak na truc
svému svědomi
Možná jen tak na truc
Tobě
Přečteno 433x
Tipy 13
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti, susana načeva, kikis, Myrja, Bíša, Psavec, Holis, Churry, WhiteSkull
Komentáře (7)
Komentujících (7)