konečně něco pro můj vkus,mám vnučku Alishu tak ti fandím, ale nejenom proto, je to hladký čitelný má to nápad je to má ranní i večerní káva !!!!a to se málo kdy stává!!!
31.08.2008 18:20:00 | Elisha
krásné slovní obraty!! a moc pěkně napsáno! má zvláštní atmosféru! díky za moc přijemný a zvláštní zážitek!
31.08.2008 15:05:00 | Actafool