Anotace: ---
fajn, vzdávám to...
zajímavý...automat píše - YTY...takže v mých oblíbených odteď budeš I TY...:-))
07.10.2008 20:13:00 | shakespeares
Táhlou rezonanci a hučení znám, to je z přepínání nebo náročné noci ;-) Může to být ale i ten konec prázdnin, přece jen to je změna...
Moc se mi ta báseň líbí, obdivuju lidi, co v pár větách dokážou zašifrovat něco velkého :-)
Věřím. Vědět však? Nebudu. - to je dokonalé..ne znát, ale hlavně věřit, to je dle mého nezaplatitelná moudrost!
17.09.2008 18:17:00 | Chancer