Proč mě trápíš osude..
Anotace: Co dokáže jeden rok. Kdy smrt mi vzala hříbátko Codyho a teď mi odvezli i jeho maminu Centralínu:(
Země studí mě do nohou,
cítím bolest, tlukot srdce
a ránu mám rozdrásanou.
A je zvláštní,
že nemám strach
ale nemám ani sílu
jen padám
k zemi,
padám
na kolena.
Hlavu sklopenou
oči utrpení,
bezmoci a slz.
Hrdlo tak sevřené
chci křičet,
však ani hlásku nevydám.
Odvezli ji,
okradli mé srdce
i když měli právo
a mě nezbylo nic,
jen vzpomínky,
na vznešené tělo,
na hrdost koně.
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)