Anotace: Podzimní stres
Mě se líbí. Když se čte pozorně, je srozumitelná.
Má podstatné sdělení.
02.09.2008 17:35:00 | Marfuša
Píchlo mě z toho u srdce a v koleni, proč to nevím:) Ale líbí se mi to, je to svým způsobem takové tajemné a zoufalé, a na druhou stranu - troufalé:D Mám z toho typicky podzimní pocit...
02.09.2008 17:30:00 | Grafomanická MIA
Zaujala jen první strofa... ostatní mi připadá, jako by se vymykalo. Prostě jen takový výkřik čehosi (Každý takové píšeme).
Ani ta poslední věta to nezachránila...
02.09.2008 00:22:00 | Anewue
Já ho otvírám vždycky jen na čas, ale je to znát..je to někdy sakramentsky znát!
01.09.2008 20:31:00 | Chancer