Anotace: výzkum financovaný zdroji ASIČR (http://asicr.blog.cz/0809/myslite-ze)
Ty vlasy jsou skvělé: výborný nápad i technicky velice dobré zpracování (vtipné rýmy, slušný rytmus). Ta o sexu je pro pobavení také moc dobrá a o víc určitě nešlo...
28.10.2008 11:59:00 | Špáďa
vs. vlasy je vyborne
vs. sex jsem se malinko potacela s jazykem,ale taky libi, tipas jak vysitej holka :)
02.09.2008 15:49:00 | saddova
Já ve Finsku, děvče milé, nosím účes ála Ville. Žena česká jako jedle - muži finští jsou z ní vedle. Kiitos kolegyně za duchovní podporu. Terve!!! 1* "o)
02.09.2008 15:21:00 | Churry
SandraK,...vtipne i pravdive... moc hezke... Když rozlišují dívky sex od milování...veř že teprve pak jsou k zulíbání!
02.09.2008 14:01:00 | carodejka