Ztracené naděje
Anotace: Bez motivace, před novým začátkem..
Zmatek ve mně
chaos navenek.
Co chci nevím,
ztratil se mi korálek.
Korálek jež určoval
jakou cestou pujdu
Co ted když ho nemám?
Co já teďka budu?
Zmatek ve mně
chaos navenek
Pláč uvnitř
ztratil se mi prstýnek
Prstýnek jež dodával mi
nějakou tu odvahu
Jak teď mám jít mezi lid?
Nervozně cítím se v pádu.
A tak jenom myslim a myslim..
kam cesta zavede mě za dálku?
Asi se vrátím k dětským jeslím
co já tady bez prstýnku a korálku?
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Simísek, Petbab, Marfuša, Bíša, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)