Mno, tahle básenka se možno dá pojat aj dvojsmysl. Ale nevím, víc se přikláním k temu svému pocitu ... který nechci ventilovat ... jen zkráceně, že asik ne moc dobrá atmosf. ST! dávám za obsah, je to jinak zajímavé, zkrátka ze života.
04.09.2008 15:52:00 | NikitaNikaT.