Matka
Anotace: odkašlat si, možná si i odplivnout...
Uprostřed lesa hoří svíčka
Matička čeká na chlapíčka
Chlapíček domů nevrátí se...
On utopil se v jedu míse
On utopil se v očích laně
Když natáhnul k ní svoje dlaně
Netušil co ho ještě čeká...
Teď nahé tělo nese řeka
Voda je chladná, v roztoužení
Unáší ho, kde lásky není
Studené tělo vlny hladí...
Však matce nikdo neporadí
Kde hledat syna, zdali v houští
Však matka dítě neopouští
Hledá a volá na chlapíčka...
A někde v dálce zhasla svíčka
Přečteno 379x
Tipy 12
Poslední tipující: Noc17, okapovaroura, dablik007, pavlis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, danaska, Petrik78
Komentáře (4)
Komentujících (4)