Milování s ďáblem
Anotace: Nevíš, že tančíš..
Nevíš, že tančíš s ďáblem o život.
Netuše bráníš svůj trpký den,
aby žil jsi ještě chvíli.
Zjisti, co je to za úděl
a smyj krev lidí.
Seber odvahu
a dotkni se kůže spálené.
Vůni cítíš ve svém srdci bláhovém
a přestáváš vnímat.
Smaž naivitu dětství
a pojď se pomilovat.
Zmizí Ti s úsvitem
a nikdy nespatříš ji více.
Miluješ se s ďáblem spadlým z nebe,
se svým snem necudným,
se svou představou staletou
a téměř ztracenou.
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: igniss
Komentáře (0)