předem se omlouvám za tenhle škvár
Anotace: předem se omlouvám za tenhle škvár
tenhle stav nad ránem
kdyz zbudim se s cigarem
nikdy bych nekouřil to ne
ale posledni dobou
jako znameni prokleti
po ránu zjeví se
cigareta v moji kapse
s hlavou třeštíci
když vypotácím se
z překážkové dráhy
musím čelit všední realitě
a to přiznejme si
působí velmi krutě
nestrávené brmburky
smějí se na mě z umyvadla
takhle vstává
ten nihil
co čekal že se vždy
vše vyřeší samo
zatím se vyřešilo
jen to že nemuže
vzpomínast a
stydět se za včerejšek
předem se omlouvám za tenhle škvár
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Anita Buchtová, timotej, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (2)
Komentujících (2)