Stavitel, architekt, malíř...
Stavitel domečků z karet,
co padají
jen když zafouká
Hledač vzácných pokladů,
jako je návod pro život,
noty,
podle nichž hrát
Amatérský kartograf,
ve slepých mapách života
pátrající kam jít
Naivní architekt
stavící kolem sebe
vzdušné zámky
Malíř bez talentu,
který maluje budoucnost
na špinavá plátna snů
Občasný slepec,
předstírající,
že nevidí nic kolem sebe,
Příležitostný tonoucí,
co se dívá na svět
ze dna sklenky
Normální člověk,
co občas neuhlídá
svoje myšlenky
Mimořádný blázen,
co mu někdo
říká snílek
Přečteno 282x
Tipy 11
Poslední tipující: Angee, Squat_the_world, fuu, Holis, Bíša, Boscai, Myrja
Komentáře (3)
Komentujících (3)