síla absinut
Anotace: 6 panáků abisntu a já dokážu psát.. dobrá music.. já neumím lhát lidi pojďte si semnou povídat
neni v tom žádnej trik
je to jen v času mžik
voklop do sebe panáka
ať nikdo nemá tě za chudáka
dělší absint je tvoje inspirace
napsat rým s nim nedá tolik práce
chtěj mu pomoci chtěj se mu dát
absint neumí básníkům lhát
pokud lžeš tak jen sám sobě
všechny sračky jsou chlapče v tobě
piš co cítíšě co jak je
kašli na okonsoti o co de
napiš co vidíš co cítíš
napiš jak ty sám to chlapče vidíš
to je básnické umění
tak tomu hochu propadni
nech se absintem vést
nech se jak Paul Varlaine proklest
buď tím kdo šokuje masy
buď tím kdo kvůli lidem netrhá si vlasy
piš básně zkurvený rýmy
co záháněj nebo obnovujou splíny
kdo umí psát jako já?
ať hlavu na špalek přede mě si dá
vzdávám se a proklínám
sám hlavu na špalek za pravdu dám
miluju vás a přeju vám štětstí
bojujte jen když mátev zaťaté pěsti
Komentáře (0)