Letec
Jedna, dva, tři.
"Nefunguje!"
Jedna, dva, tři.
"Pane, nedokážu to!"
"Jak nedokážete, Georgi!
Jste přece nejlepší,
vždy jste byl!
Vy musíte!"
Jedna, dva, tři,
pokusy končí,
letec nedokáže hrát dál,
stroj na, který si zvykl,
stroj, který život vzal
a nikoho nebere dál.
"Maria, oroduj za nás."
"Georgi, zkus to ještě jednou!"
"Georgi!!"
Jedna, dva...
třetí někde v cestě lesní.
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, NikitaNikaT., Belmon
Komentáře (0)