ožralost neomlová
Anotace: absint .. nápoj prokletých básníků .. piko čára pro fetky !
tomuhle se sakra říká plodná noc
to když bublinek v hlavě máš až moc
ne šampaň nýbrž absint je tvou drogou
a ty stáváš se na poli básnickem bojovou dogou
.
žádámám vás o smilování
dámy páni ...
mějte semnou soucitu
vždyť sklenku novou mám už nalitu
.
piju a hltám rýmů záplavy
v mé hlavě dostanou se jejich úpravy
miluju rap muluju mluvené slovo
tak řekněte kdo z koho?
.
rýmy do hlavy lítaj
tak pravidelně jako ptáci když na stromě zpívaj
mám plnou hlavu ubohejch řečí
co umrlici říkaj leda v křeči
.
netoužím po hodnocení
netoužím po povznášení
jen ať další lahev otevřou
jen tím mě básníka rapera nadechnou
.
je toho moc nelze vzdorovat jim
jsem lahev ze které vylétl tajemný Jin!
mluv pane co po měš žádáš
proč když mulíš pane nad sebou rukama máváš?
.
.
Jine ty pičo skrače
každej hoper do rytmu mýho skáče
chápej rytmy rýmy ulice
co cpu ti teď do tvý palice
.
tak makej ruce nahoru
ať můj rým má davovou povahu
davová psychóza
tyhle styly už znám
psychická nervóza
co pod kůži si dám
upnlě sám
.
.
.
.
----
Komentáře (0)