Chybíš nám
Anotace: Vzkaz tam "nahoru"
Neštěstí se stalo,
tvé tělo nečekaně odešlo.
Na mé narozeniny slavil by jsi svátek,
místo toho užíváš si v nebi hrátek.
Zůstalo tu po tobě moc vzpomínek,
větších než obrovský kamínek.
P.S. Doufám, že to miminko, co se má narodit bude po tobě!
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Agniezka, Dedillope, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)