Na rozloučenou a na shledanou
tichý moment překvapení
rozpíná se jako inkoust ve vodě
co bylo, už tu není
vše náhle chutná po soli a tmě
tiše vkrádá se bolest dusivá
je stále těžší na hrudi
ta ledová růže v tobě se usmívá
při doteku však zastudí
jak je ti, já nemusím se ptát
vždyť posíláš mi úsměv a polibek
teď nechám si o tobě už jen zdát
při snění jsi tak blízko, na dotek
spousty obrázků před očima vstanou
ty naše srdce si uchovají
na rozloučenou a na shledanou
teď andělé tě objímají
ty tisíce obrazů radosti živé
v jednu nádhernou vzpomínku splynou
až budu hledat tvé světlo libé
tví andělé mi tě láskyplně připomenou...
Přečteno 428x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiparo, Triffid Kolbe, Bíša, *whatsoever*, Anejet
Komentáře (0)