Nemám slov,kdyby tu ještě bylo bodování,dám ti za 100:-)
Ale jelikož už není,máš to za 200;-)
14.10.2009 20:59:00 | Mia
Patričku, ty budeš pořád stejný, i za dvacet let, až si k tobě přijdu číst...ty tady prostě pořád budeš, nikam mi neutečeš, jako Manik, Euka, Totenkopf...Já si dneska hodně četla v jejich starých dílech a pěkně mě naštvalo, že se všichni takhle rozutekli...Neštve tě to někdy? že se lidé poztrácí?
Jak se máš? daří se?
16.03.2009 22:09:00 | Sunny
Hehe...no kdyby to bylo záměrně, ta chyba, tak by to nemusel být špatný nápad :) Opraveno
14.09.2008 09:42:00 | Ahimsa