to já si vzpomněla na něco jiného, ale to je vlastně fuk...
spíš hmm, je to tak smutné, asi musí být...
je to podivné...
ale hezké...
nevím...
27.09.2008 12:10:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Při první sloce jsem si nevím proč vzpomněla na Zemanovy filmíky... Je to celé takové zvláštní... Jsem horší, protože sním... Ale vlastně líbilo.:)
14.09.2008 22:06:00 | okousaná od světlušek