mysky? bile? ale jdi ty...vrana no, to asi neni zrovna fajn ji videt...
27.09.2008 12:18:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Hmm... asi ano. Ale myslím že ne v tomto případě. V tomto případě je to... hmm... :-)
BOT: SYR... no, když už jsme u těch zviřátek, tak myšky mám taky rád :-)
21.09.2008 20:12:00 | Bůchví...