Myšlenkové zvratky v 1:07 ráno
Anotace: můj stav mysli před pár lety a jedné noci.
Vždy, když jdu nakupovat do samoobsluhy, připadám si, jako kdybych kradl
Žádná z mých bývalých se už dlouho neozvala
svým způsobem je to úleva
abstinence je pro feťáka a alkoholika
jako vzkříšení, při kterým se člověk snaží
vrátit se do hrobu.
Řady lahví v obchodě už pomalu přestávají
volat mé jméno
a sny, kdy se z nebe
sype pervitin
také už nemívám
tak často.
Zato venku začíná sněžit.
Moje matka má z toho radost.
Je začátek února a první semestr mám za sebou.
Čím jsem starší, tím mladší holky se mi líběj
neměl bych s tím jít k doktorovi?
Za chvíli budu postávat
před základní školou
jako úchyl
než mě zavřou
Všichni mi lezou na nervy
a nemám co dělat.
Nuda – skapává ze stropů
Nuda – plazí se kolem stěn
Nuda – plní výtahové šachty a potrubí
nuda, nuda, nuda...
Ještěže máme tak srandovní vládu
protože jinak bychom všichni umřeli
nudou.
Přečteno 410x
Tipy 22
Poslední tipující: ewon, JohnyS, raďo, Triffid Kolbe, kikis, bez nápadu na přezdívku..., umělec2, fuu, WAYWARD, Lota, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)