Bouře!
Prááásk, dveře letí.
Okna- zbyly střepy.
Ticho, klid před bouří.
Hleď, do očí přímo.
Plesk, faska (ne)mimo,
Srdce pomalu nebuší!
Bolest, štípe na tváři.
Pomsta - ta druhá zatouží
vrazit ji nazpět.
Mžitky před očima,
tělo utrpení nevnímá,
ale pak bolestí bude pět.
Dva kouty, dvě těla.
Proč?!Myšlenková střela!
Nechci další střet!
Komentáře (0)