Anotace: prosím vás... já vím, že mi nesedí rytmus... kašlete na to. chci říct - ale to je vlastně jedno (na sklonku současnosti a historie miliarda pilátů...)
Tohle mě moc zaujalo! Líbí se mi, jaká slova jsi ve většině případů použil a i tento 'styl' mám ráda, moc moc moc se mi to líbí! :-)
13.10.2008 21:33:00 | Franceska.Darness
nádherné...strašně smutné..ale co si počít sám se sebou? Když zrovna s tímhle člověkem musíš prožít celý život(a znáš ho tak dokonale, že se ti vlastně hnusí??)
27.09.2008 20:19:00 | Lady Carmila
rekla bych, ze ten rytmus zas tak desnej neni, smim-li to posoudit .
jinak dost zajmave obraty, nejsou tak casto k videni a to je velke plus
20.09.2008 10:58:00 | saddova