Anotace: je zvláštní sbírat relikvie živých lidí
mamutsky silná... smutná... to, že jakkoli se k člověku přiblížíme, vždycky zbudeme nakonec stejně sami, přes to všechno obrovské spojení a ukotvení - to je jedna z tragédii, kterou myslím si člověk nedokáže přijmout - prostě k tomu nemáme postavenej mozek... takže nepřijímáme - necháváme jen plynule odumírat paměťový buňky, dokud to "nepomůže"
nechala mne dlouhé minuty v zamyšlení, fakt silná
16.10.2008 20:17:00 | drsnosrstej kokršpaněl
achjo...mám nutkání říct nějaké hřejivé lidské slovo..potíž je že mi žádné nepřichází na mysl. ale připadá mi to jako korespondence směrem tam, kam už se moc slov...neodešle. je to krásné. ale hrozně smutné ... achjo.
28.09.2008 11:17:00 | Já Esther Ruth
ten zaver je fascinujici pojeti, tu basen uplne ozivil, ta jeho myslenka...ale bohuzel ten zbytek je pro mne pokulhavajici, ale zaver, paradicka
20.09.2008 21:45:00 | saddova