Pensées /franc./
Anotace: smysl mého myšlení...
Je to radost, když se úsměv objeví na tváři?
Cítíš stesk, když slza dolů padá?
Kreslíš srdíčka po zdech, když se s tebou kluk rozejde?
Zastaví se ti srdce, když uvidíš umírat nepřítele?
Poddáš se hudbě, i když zvony vyzvání na pohřeb?
Na někoho máš milión otázek, ale když je jen jedna, stejně se na ni nezeptáš? ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)