Pláč ryb
Anotace: Sen, který byl příliš živý.
Delfínů křik
se ozval
v nitru mém
za noci
tmavé
když jsem snil.
Nebyl to křik
byl
to jen pláč
nešťasných Sirén
zoufalých.
Poprvé
v životě
byť jen
ve snu
jsem slyšel
plakat ryby.
Nepřeji nikomu
slyšet
jejich pláč.
Vzlykat člověka
jsem
viděl
mnohokrát
a neměl
jsem
smutek na duši.
Přečteno 610x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)