Nad věcí
Kolotoč životní
točím si sám
vždycky je prvotní
být osudu pán
Urážky přehlížím
a miluju pití
jak somrák vyhlížím
a to je mé žití
Já neznám nemoci
a pravopis vět
není mi pomoci
a to je můj svět
S titulem hlupáka
životem procházím
s úsměvem chlapáka
jen štěstí nacházím
Přečteno 343x
Tipy 18
Poslední tipující: 6thSun, semtrpajzlik, Lorraine, NikitaNikaT., poustevník Jirka, Myrja, Holis, Belmon, WAYWARD, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)