Už se zase směje..
Anotace: už není důvod k pláči.... je zase šťastná
Ze srdíčka jí smutek odešel,
po nocích už plakat nemusí,
do jejího těla znovu život vešel
a jako dřív žít zas se pokusí.
Zase s přítelem se může smát,
na oblíbené filmy se dívat,
spolu se ničeho nemusí bát
a můžou ty nejhezčí chvíle mívat...
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)