Anotace: Lidičky od rána tu sedím u modré laguny a nedá mi nesledovat ten kolotoč kolem dvou lidiček...Nezapojuju se, protože neznám ani jednoho osobně a tudíž nejsem na žádné straně ani obhájce ani soudce...1000x mě svrběla ruka na klávesnici...NEBLBNĚTE UŽ !!!!!
Labutěnko, nevím, o co se jedná, díky mé absenci ... "nechtěnému relaxu", ale dala jsem ST! Přecik tu již nějaký pátek su a tak si to dokážu jen představit ... Zdá se, že nejsi jediná, kdo o něčem takovém napsal, už jsem jedno dílečko četla ... tak snad se to všecko vyjasní.
26.09.2008 19:29:00 | NikitaNikaT.
Už tu jsem nějaký pátek a vím, že to není poprvé a ani naposledy.
škoda je, že vždy jeden z nich odešel.
Taky se nedivím, že se tu lidé nemůžou domluvit. Vždyť básně jsou naše děti a každý ty své máme rádi. Pak nám někdo napíše, že je to naše dítě děsnej propadák a je to. :-)
Sněhová koule se valí ze svahu a nabírá a ničí…
Co s tím?
Třeba nečíst básníky co se nám nelíbí. :-) Mávám.
25.09.2008 16:34:00 | kouzelníček
Vždycky jsem si myslel, nevím proč, že lidé kteří píší jsou trochu jinde než zbytek společnosti... Čas mě však utvrdil v tom, že jsem se mýlil. Je to škoda, protože zrovna Liter je asi ještě pořád nejkultivovanější server. Byla doba, kdy jsem to nevěděl. Labuť má pravdu... proč to všechno?
Pak je fóra polovina
jenom samá "volovina"...
25.09.2008 16:17:00 | zzlatý
Labuť - suprové, závidím že si si tu ruku ovládla, já to nezvládla
Pane Aťane - že vy trénujete a hodláte vstoupit do politiky
24.09.2008 16:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba