Anotace: po poslechu písně od abraxas, kde se zpívá: ,svět je manéž, kulatá manéž"...víc pravdivé, než je zdrávo..
Každý říká něco jiného, ale já souhlasím s tebou - život je někdy dlouhá a jindy krátká, někdy smutná, někdy veselá ale vždy neobyčejná hra, manéž! My jsme herci a scénář píše sám Bůh...
25.09.2008 13:04:00 | Chancer