Oprýskaným potrubím
Rána z pomerančový kůry
přízraky s kruhy pod očima
podlitinami na skráních
v deliriu traemens
Zolova načichlého smíchu
v rytmu bití přidušeného srdce
vyhřezlými okolnostmi
se snáší
jako listy na úpatí podzimu
kovozpěv mimojdoucích radlic
hymna přehnané spontánnosti
odezvy zpustlých krajin
dutiny břišní.
Přečteno 257x
Tipy 6
Poslední tipující: Zpátky, Squat_the_world, drsnosrstej kokršpaněl, IvoMaria
Komentáře (3)
Komentujících (3)