Anotace: Nevím co to je, napadlo mě to v noci když jsem nemohla usnout... vysvětluju si to jako moje noční myšlenkové pochody ;)
Upřímně je mi úplně jedno, že se ti to moc nelíbilo, protože já píšu to co mě napdane a co jde ze mně... nijak to nepromýšlím do detailů, tak jako zjevně ty, podle toho co jsem u tebe četla... mám toho více na srdci, ale co už...
25.09.2008 16:45:00 | child.of.saviour